VORES SERVICES

Dansk Bro- og Havnebyg udfører alle former for bro- og havnearbejde samt kystsikring. Vi råder over stor ekspertise og det nyeste materiel. Uanset, om der er tale om mindre reparationer eller totalløsninger, er kvaliteten og den faglige stolthed altid i højsædet.

Hyr en fleksibel
boldværkstømrer

Det er muligt at hyre en erfaren boldværkstømrer ind til opgaver i kortere eller længere perioder. Enten som en del af jeres eget team eller som selvstændigt udførende håndværker.

Kontakt os

STÆRKT OG ALSIDIGT MATERIEL

Ud over en dykkerbåd råder Dansk Bro- og Havnebyg over diverse former for moderne materiel. Herunder bl.a. flåder, ramslag og arbejdsbåde. Dermed er vi stærkt rustet til langt de fleste opgavetyper både over og under vandet.

Udtalelser

"Dansk bro- og havnebyg har bygget vores fine badebro med tilhørende terrasse.
Arbejdet har været udført med stor grundighed og øje for hver eneste detalje. I forhold til godkendelsen af badebroen, har vi modtaget stor støtte og vejledning fra Dansk bro- og havnebyg. Det aftalte arbejde blev ydermere afleveret før aftalt tid.
Vi er meget glade for det udførte arbejde og kan varmt anbefale dansk bro- og havnebyg."
Anne & Michael Rosenvold

"Dansk bro- og havnebyg har lavet en større opgave for os. Opgaven indbefattede Kystsikring og spunsvæk, bade- og bådebro og en terrasse ca. 100 m2 som forbinder hele byggeriet. Samarbejdet med Dansk bro- og havnebyg har igennem hele processen været præget af godt håndværk og flotte løsninger – samt ordenlighed og god dialog igennem hele forløbet.
Vi er ovenud tilfredse med det færdige resultat og kan kun varmt anbefale Dansk bro- og havnebyg."

Rene Steenbuch

EN KOMPLICERET OPGAVE LØST TIL UG MED KRYDS OG SLANGE.
"Vores gamle bådebro i Furesøen var i elendig stand og vi ledte med lys og lygte efter brobygger som kunne løse opgaven. Det gav indblik i en broget verden, hvor tømrer og andet godtfolk tilbød arbejde på mange mærkelig måder. Forvirringen var total – indtil at vi mødte Michael.
Michael gik til opgaven med stor professionalisme og gav os med det samme troen tilbage på, at vi nok skulle få Danmarks flotteste bådebro – og det fik vi.
Der blevet afleveret en fantastisk flot bro, gedigen udført og med alle detaljer på plads.
Vi er meget glade for Michaels arbejde og vi kan ikke vente med tage Danmarks flotteste bådebro i brug.Kan på det varmeste anbefale Michael."
Peter Schmidt

"Dansk bro- og havnebyg har opført en meget flot badebro med opholdsplatform samt anløbsvinge for os. Igennem hele forløbet har vi følt os trygge ved de løsninger der blev fremlagt og Dansk bro- og havnebyg har været en god sparingspartner i forhold til sagsbehandlingen hos myndighederne.
Jeg har og vil fremadrettet anbefale Dansk bro- og havnebyg til andre."

Søren Skibsted

"Under renoveringen af vores bådebro med tilhørende brohoved, har Michael fra Dansk Bro- og Havnebyg nedtaget dele af vores gamle bådebro, herunder brohovedet, og slået nye pæle dybt ned i Furesøs bund, så det hele nu står fuldstændig stabilt. Vi havde en del spørgsmål, idet vi selv stod for en del af arbejdet, og i den forbindelse har Michael altid været let at få fat på og har altid fremtrådt hjælpsom, samt ydet en god service og sparring, og derved delt godt ud af sin ekspertise når vi havde brug for det. Vi lånte endvidere også værktøj af Michael til vores arbejde. Endeligt har Dansk Bro- og Havnebyg en meget gennemskuelig og ordentlig fakturering, og har derfor altid kun faktureret som aftalt. Vi kan i vores brolaug derfor kun på det varmeste anbefale Dansk Bro- og Havnebyg."
Lise Pedersen & Morten Rosenskjold

"Vi har haft Dansk bro- og havnebyg til at udføre et større projekt, som indbefattede kystsikring, spunsvæg, trappeanlæg, terrasse og bådebro med kajakplatform.
Dansk bro- og havnebyg er en seriøs og grundig samarbejdspartner, som jeg kun kan anbefale.
Hos Dansk bro- og havnebyg er intet overladt tilfældighederne – alt arbejde er udført i bedste bådebygger kvalitet.
Jeg havde meget store forventninger til Michael da vi indgik aftalen, forventningerne er mere end blevet indfriet. Derfor kan jeg kun give Michael fra Dansk bro- og havnebyg min bedste anbefaling."

Jesper Jensen

Har du en opgave for os?

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse af
jeres behov og et tilbud på opgaven.

Kontakt os